Interactief boek

Vele onvergetelijke bijeenkomsten en gebeurtenissen hebben sinds 1916 plaatsgevonden in en om het monumentale landhuis Huize Bergen in Vught.

Nog steeds wordt dagelijks gebruik gemaakt van de stijlvolle vertrekken. Journalist/schrijver Ton de Jong heeft een eeuw Huize Bergen samengebracht in honderd verhalen. Verhalen over Willem en Charlotte van Beuningen en hun grote betekenis voor de Vughtse gemeenschap, verhalen over de tijd dat Huize Bergen hét vormingsinstituut van Noord-Brabant was en over de laatste periode waarin het zich ontwikkelde

tot hotel. 

 

Huize Bergen - honderd verhalen
Ton de jong

 

Te koop via Landgoed Huize Bergen of bol.com.

 

 

Knooppunt Vught Herleef Huize Bergen

Arrangement

Proef de rijke historie van Landgoed Huize Bergen met het Knooppunt Vught koffiearrangement. U eindigt uw wandeling met een welverdiende kop koffie of thee en een heerlijk lokaal gebakje. Geniet in de Salon van de monumentale Villa of buiten op het bordes van bijvoorbeeld het Vughtenaartje of een Bossche Bol.
€ 6,50 p.p. inclusief couponcode voor het downloaden van de wandelroute 'Herleef Huize Bergen'.

 

 

Komt u met een grote groep dan is reserveren noodzakelijk. U kunt contact op nemen met +31(0)73 658 04 00.

 

Hotelarrangement

Beleef de rijke historie van Landgoed Huize Bergen in Vught optimaal. Reserveer een van de stijlvolle hotelkamers en overnacht zelf op het landgoed.

 

Ontwaak met het geluid van de vele fluitende vogels uit het park en start uw dag met een ontbijtje op het bordes van de monumentale Villa voordat u aan uw wandeling begint. reserveer nu

 

 

 

 


Jouw Huize Bergen ontmoeting

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Knooppunt Vught

Knooppunt Vught laat je de mooiste plekken van Vught op een nieuwe manier beleven. Zo is er, naast Herleef Huize Bergen, een rondleiding over het Fort Isabella en neemt soldaat Jacob Pynacker je mee langs de belangrijkste punten in Vught ten tijde van het beleg van ’s-Hertogenbosch.

Knooppunt Vught is gratis te downloaden via de App Store en Google Play Store. 

Download
Persbericht
Unieke augmented reality wandelroute brengt geschiedenis Vught tot leven.
Persbericht - Unieke Augmented Reality W
Adobe Acrobat document 442.5 KB